diumenge, 10 d’abril del 2011

Ja som aquí… ja’m arribat…

Ja fa uns dies que hem arribat però fins ahir no hem tingut accés a l’internet en condicions. L’entrada al país va ser bastant més fàcil del que en un primer moment podíem pensar, ja que amb tot lo que portàvem pareixia més que anàvem a creuar l’estret de Gibraltar que no pas entrar a Suïssa... La qüestió és que simplement ens van fer passar per caixa per pagar l’enganxina de l’autopista (una mena d’impost revolucionari per usar les vies ràpides) i vam poder entrar sense cap problema amb pernil i tot!
Les carreteres a Suïssa en general estan ben cuidades, l’asfalt està en bones condicions, la gespa perfectament tallada i les àrees de descans són un bon aparador dels molts cotxes de luxe que s’hi veuen aparcats.
Ara bé, si pensàvem que a Catalunya tenim molts radars... aquí col·locar-ne per les carreteres deu ser un esport nacional. N’hi ha per tot arreu i són hiper-mega avançats, capaços de captar en tots dos sentits, si es respecta o no la mínima distància de seguretat en funció de la velocitat i no sé quantes coses més! En fi, que ara només toca esperar que no ens arribi cap multa inaugural! :-)